fbpx
Lekari u SAD preporučuju CuraLin

Več kot 250 zdravstvenih delavcev v ZDA že priporoča CuraLin tisočim diabetikom

Družba CuraLife je sporočila zelo pomembno novico. V ZDA so ravnokar začeli izvajati klinično študijo z več kot 100 pacienti, ki uporabljajo CuraLin – prehransko dopolnilo za vzpostavljanje uravnotežene ravni sladkorja v krvi. Študija se izvaja v sodelovanju z Združenjem naturopatskih zdravnikov iz Washingtona (Washington Association of Naturopathic Physicians – WANP) in Nacionalno univerzo za naravno medicino (National University of Natural Medicine – NUNM).

Glede na to, da CuraLin svojim pacientom že priporoča na stotine zdravstvenih delavcev, CuraLife nadaljuje s  svojo širitvijo tudi izven spletnih prodajnih kanalov, kar ponovno postaja aktualno, ko v ZDA upada število novih okužb s covidom 19.

„To je primeren čas za klinične raziskave“, pravi Remy Reinstein, direktor prodaje za Ameriko v družbi CuraLife. „Doživeli smo zelo močan odziv zdravnikov na CuraLin, ko smo širili mrežo ponudnikov zdravstvenih storitev in izobraževalnih institucij, poleg našega nedavnega partnerstva z Univerzo Bastir.“

CuraLife s ponosom nadaljuje partnerstvo z vodilnimi zdravniki in izobraževalnimi institucijami, da skupaj ustvarimo znanstveno podlago za naravno podporo ravni glukoze – CuraLin.

Za več informacij, zakaj zdravniki vedno bolj priporočajo CuraLin, obiščite www.curalife.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *