fbpx

Oglejte si, kako CuraLin pomaga ljudem s sladkorno boleznijo tipa 2

Play Video

Kaj je CuraLin?

Curalin je prehransko dopolnilo, razvito v Izraelu, namenjeno ljudem s sladkorno boleznijo tipa 2. Študije po svetu so pokazale, da je Curalin zelo učinkovit in pomaga zmanjšati uporabo zdravil, vključno z inzulinom. Je varno dopolnilo. Curalin deluje na več načinov: spodbuja naravno proizvodnjo inzulina, uravnava raven sladkorja v krvi, zmanjšuje željo po sladkorju in ogljikovih hidratih, izboljšuje prebavo in metabolizem ter pomaga pri zdravem zmanjšanju telesne teže. Rezultati so vidni že od prvega tedna uporabe, pri čemer klinične študije kažejo učinkovitost v 97% primerih.

Kakšne so prednosti zdravila CuraLin?

Spodbuja zdravo delovanje beta celic trebušne slinavke

Podpira hujšanje in presnovo maščob

Pomaga pri prebavi in ​​presnovi sladkorjev

Poveča dnevno raven energije

Spodbuja uravnoteženo raven glukoze v krvi

Zmanjša željo po sladkorju in drugih ogljikovih hidratih

Spodbuja izboljšano presnovo insulina

Poveča občutljivost in proizvodnjo inzulina

Izberite svoj paket

Spoznajte koristi naravnega upravljanja sladkorne bolezni!

CURALIN 1 PAKIRANJE

180 kapsul

69.99€

CURALIN PAKIRANJA

540 kapsul

188.97€

Vprašajte nas kar koli, tukaj smo, da vam pomagamo!

Curalin lahko deluje kot dopolnilo k tradicionalnemu zdravljenju sladkorne bolezni tipa 2 s svojim naravnim pristopom k uravnavanju ravni glukoze v krvi. Z zmanjšanjem želje po sladkorju in izboljšanjem metabolizma lahko Curalin pomaga zmanjšati odvisnost od zdravil, kot je inzulin, in izboljša splošno zdravstveno stanje bolnikov. Vendar je pomembno, da se bolniki pred uporabo Curalina posvetujejo s svojim zdravnikom, saj je treba vsako dopolnilo skrbno uskladiti z obstoječim zdravljenjem.

Curalin lahko izboljša kakovost življenja oseb s sladkorno boleznijo tipa 2 z zagotavljanjem večje kontrole nad njihovim zdravstvenim stanjem. Zmanjšanje želje po sladkorju in izboljšanje prebave lahko pripomoreta k boljšemu upravljanju telesne teže in splošnemu počutju. Poleg tega lahko povečanje dnevne ravni energije, ki ga omogoča Curalin, prispeva k večji aktivnosti in boljšemu splošnemu zdravju.

Naše splošno priporočilo je, da vzamete 1-2 kapsuli po vsakem obroku, zajtrku, kosilu in večerji (pred spanjem).

Mnogi uporabniki poročajo o:
– Znižanju ravni glukoze do 30 % v prvem mesecu uporabe.
– Izboljšanje simptomov življenjskega sloga, kot so: utrujenost, suha usta, pogosto uriniranje, zamegljen vid, v obdobju 3 mesecev.
* Posamezni rezultati se lahko razlikujejo

Inovacije, kot je Curalin, lahko igrajo ključno vlogo pri globalnem obvladovanju sladkorne bolezni, saj ponujajo alternativne in dopolnilne možnosti zdravljenja. Z zagotavljanjem dodatnih orodij za obvladovanje sladkorne bolezni lahko takšne inovacije pomagajo zmanjšati breme bolezni, zlasti v skupnostih, kjer je dostop do tradicionalnih zdravstvenih storitev omejen. Poleg tega lahko spodbujajo večjo osveščenost in samopomoč med bolniki, kar je ključnega pomena za učinkovito obvladovanje kroničnih bolezni, kot je sladkorna bolezen.

Proizvodni obrati podjetja CuraLife s certifikatoma GMP in ISO 9001 zagotavljajo vrhunske, varne in visokokakovostne izdelke. CuraLife je tudi registriran in skladen s FDA.
CuraLin je 100% naraven zeliščni izdelek, brez stranskih učinkov.
Seveda, kot pri vsakem dodatku, se morate pred uporabo posvetovati z zdravnikom.

Vsaka enota CuraLin vsebuje 180 kapsul, kar je 1-2 mesečna zaloga CuraLin (odvisno od uporabnika).

Povprečni čas za opazovanje rezultatov s Curalinom je 5-7 dni. Toda povsem normalno je, da so rezultati vidni že prvi dan ali po 14 dneh.

Ja! Curalin velja za zelo varnega za uporabo, tudi skupaj z zdravili. Seveda pa priporočamo, da se pred jemanjem zdravila Curalin pogovorite s svojim zdravnikom.

Odkrijte Curalin 9 ključnih sestavin za optimalno zdravje

Rizom kurkume

Korenika kurkume

Curcuma longa

Kurkumo že tisoč let uporabljajo v indijski in kitajski medicini za zdravljenje sladkorne bolezni. Sestavina kurkume, kurkumin, je znan po svoji lastnosti zmanjševanja ravni glukoze in zdravi komplikacije sladkorne bolezni.

Plod gorke dinje

Plod momordike

Momordica charantia

Tradicionalno se uporablja kot prehransko dopolnilo za zdravljenje sladkorne bolezni, predvsem v zgodnjih fazah (inzulinska rezistenca). Njene aktivne učinkovine vključujejo lektin, charantin, triterpenoide in antioksidante, ki znižujejo raven prostih radikalov..

Seme piskavice

Semena grškega sena

Trigonella foenum-graecum

Ta rastlina, običajno poznana kot grško seno, vsebuje veliko količino vlaknin in alkaloidov. Te snovi izboljšujejo sposobnost pankreasa, da proizvaja in izloča inzulin.

Plod amle

Plod indijske kosmulje

Phyllanthus emblica

Aktivna sestavina te rastline je tanin, ki pomaga pri obnavljanju delovanja celic pankreasa. Uporaba te rastline je znana pri zdravljenju anoreksije, vnetja črevesja in hemoroidov.

Herba biljke Swertia Chirayita

Zdravilna svercija

Swertia chirayita

Ta rastlina raste pretežno v Himalaji in vsebuje številne aktivne učinkovine, vključno hitin, grenko ofelično kislino in mangiferin. Njihove lastnosti omogočajo direktno aktivacijo celic pankreasa, ki izločajo inzulin.

List srebrne svilenice

List gumarja

Gymnema sylvestre

Gymnema je znana po svoji lastnosti, da zmanjšuje željo po sladkih ogljikovih hidratih zaradi saponina, ki blokira receptorje za sladki okus na jeziku.

Rizom biljke kutki

Korenika rastline kutki

Picrorhiza scrophulariiflora

Raste v Nepalu, severovzhodni Indiji, na Kitajskem in v Butanu. V tradicionalni medicini se najpogosteje uporablja za zdravljenje jetrnih obolenj in srca, pomaga pa tudi pri težavah z uriniranjem in respiratornih težavah.

Plod jambolanske šljive

Plod jambola

Syzygium Cumini

Tekom zadnjih 125 let raziskovanj, še pred odkritjem inzulina, so strokovnjaki prišli do zaključka, da seme jambola pomaga ljudem s povišano ravnjo sladkorja v krvi. Prav tako sta seme ali plod tega sadja diuretika in imata pomembne karminativne in adstrigentne lastnosti.

Cimet

Cimetova skorja

Cinnamomum verum

Vsem dobro znana začimba ima tudi zdravilne lastnosti. Tradicionalno se uporablja pri respiratornih, prebavnih in ginekoloških težavah. Prav tako je že zdavnaj znano, da pomaga pri uravnavanju povišanega sladkorja v krvi.

Odkrijte naravno pot do boljšega zdravja

Naročite svoj CuraLin zdaj!

CURALIN 1 PAKIRANJE

180 kapsul

69.99€

CURALIN PAKIRANJA

540 kapsul

188.97€

Vpliv prehranskega dopolnila Curalin na glikemični nadzor pri odraslih s sladkorno boleznijo tipa 2: Pilotna kontrolirana študija

Sladkorna bolezen tipa 2 je kronična metabolična bolezen, ki jo zaznamuje visoka raven glukoze v krvi zaradi odpornosti na inzulin in/ali nezadostne sekrecije inzulina. Globalno je sladkorna bolezen tipa 2 v porastu in predstavlja pomembno javnozdravstveno breme. Standardni pristopi k obvladovanju te bolezni vključujejo farmakoterapijo in spremembe življenjskega sloga. Kljub razpoložljivim terapevtskim možnostim, mnogi posamezniki s sladkorno boleznijo tipa 2 ne dosežejo ciljnih glikemičnih ravni, kar povečuje tveganje za zaplete. V iskanju alternativnih in dopolnilnih metod za izboljšanje glikemičnega nadzora so prehranska dopolnila, kot je Curalin, pritegnila pozornost zaradi njihovega potenciala za zmanjšanje ravni glukoze v krvi s pomočjo naravnih sestavin. Ta študija raziskuje učinkovitost in varnost Curalina, ki je formuliran z zelišči, poznanimi po svojih hipoglikemičnih lastnostih, kot dopolnilno terapijo pri odraslih s sladkorno boleznijo tipa 2. Naš cilj je bil ovrednotiti potencial Curalina za izboljšanje glikemičnega nadzora in oceniti njegov vpliv na kakovost življenja bolnikov v primerjavi s placebom.

Resnične zgodbe, resnični rezultati.

Spoznajte ljudi, ki so se odločili za Curalin. Preko njihovih izkušenj boste spoznali, kako lahko Curalin pomaga pri obvladovanju sladkorne bolezni in izboljša kakovost življenja.

Play Video
Play Video

Za vse, ki ste zamudili gostovanji Jutro na Planetu na Planet TV.

Play Video
Play Video

Gostovanje v oddaji Jutro na planetu

Imeli smo čast in veselje gostovati v priljubljeni jutranji oddaji “Jutro na Planetu” na Planet TV, kjer smo delili naše znanje in strast do naravnega zdravljenja.

Sertifikat
Sertifikat
Sertifikat
Sertifikat

Preizkusite CuraLin brez tveganja

Z našo garancijo vračila denarja ničesar ne tvegate!

CURALIN 1 PAKIRANJE

180 kapsul

69.99€

CURALIN PAKIRANJA

540 kapsul

188.97€

POTREBUJETE POMOČ ALI NASVET?

Ne obotavljajte se in nas pokličete za več informacij o naših izdelkih. Želimo biti prepričani, da ste se pravilno odločili in da skupaj z vami stopimo na pot zdravega življenja.

POMOĆ ILI SAVET?

0 %

uporabnikov je povedalo, da s pomočjo 
CuraLin-a vzdržujejo optimalno raven glukoze

0 %

bi CuraLin priporočilo prijatelju diabetiku

0 %

je zadovolnjih s CuraLin-om

0 %

je doživelo velik vpliv na lastno življenje

POTREBUJETE POMOČ ALI NASVET?

Ne obotavljajte se in nas pokličete za več informacij o naših izdelkih. Želimo biti prepričani, da ste se pravilno odločili in da skupaj z vami stopimo na pot zdravega življenja.

0 %

uporabnikov je povedalo, da s pomočjo 
CuraLin-a vzdržujejo optimalno raven glukoze

0 %

bi CuraLin priporočilo prijatelju diabetiku

0 %

je zadovolnjih s CuraLin-om

0 %

je doživelo velik vpliv na lastno življenje